“Περιπέτεια στην Aφρική με Xορό και Mουσική!” με την Ελένη Ζιαζοπούλου

Κύκλος μαθημάτων Αφρικάνικου Χορού & Μουσικής

για παιδιά  4 έως και 6 & 7 έως και 8 ετών

με την Ελένη Ζιαζοπούλου

για τέσσερις καλοκαιρινές συναντήσεις:

Τετάρτες 15, 22, 29 Ιουνίου & 6 Ιουλίου 2016

 


Eνα ταξίδι ρυθμού και κίνησης στον τόπο όπου γεννήθηκε η μουσική.

africa 3 001

Eκεί όπου τα πάντα είναι ρυθμός, και τα τύμπανα χτυπούν σαν τις καρδιές μας.

africa 5 001

Mε εφόδια το κέφι, τα μουσικά όργανα, το σώμα και την φωνή μας θα ταξιδέψουμε στην μουσική παράδοση της δυτικής Αφρικής με όχημα τους ρυθμούς και τους ήχους, τους χορούς και τα τραγούδια της.

africa4 001

Mέσα από πρωταρχικά ερεθίσματα απελευθερώνουμε το σώμα μας με τον χορό και το τραγούδι. Παίζουμε με τους αφρικάνικους ρυθμούς, συντονιζόμαστε όλοι μαζί σαν ένας και τους αναπαράγουμε αυτοσχεδιάζοντας ελεύθερα.

africa 1 001

 

για τέσσερις καλοκαιρινές συναντήσεις:

Τετάρτες 15, 22, 29 Ιουνίου & 6 Ιουλίου

  • ηλικίες 4 έως και 6 στις 18:00-19:00
  • ηλικίες 7 έως και 8  στις 19:00-20:00

 

κόστος συμμετοχής:

39 ευρώ το άτομο


 

Κλασσικό Ωδείο

Ασπασίας 67, Πλ. Δημοκρατίας 155 61 Χολαργός (Στάση Μετρό Χολαργός)

τηλ.: 210 6526 250

www.klassiko.gr , info@klassiko.gr


Eleni ZiazopoulouΕλένη Ζιαζοπούλου
Σε μικρή ηλικία παρακολούθησε ιδιαίτερα μαθήματα πιάνου και κιθάρας καθώς και μουσικοκινητικής αγωγής Οrff στη σχολή Ματέυ. Αποφοίτησε από το Μουσικό Γυμνάσιο – Λύκειο της Παλλήνης όπου παρακολούθησε μαθήματα κλασσικών κρουστών με δασκάλα την Έρση Δρούκαλη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ως φοιτήτρια έχει κάνει πρακτική σε δημόσια σχολεία, στα εκπαιδευτήρια Νέα Γενιά Ζηρίδη, καθώς και σε εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης. Παράλληλα, είναι πτυχιούχος του Μετεκπαιδευτικού κύκλου Μουσικοκινητικής Αγωγής C. Orff στη σχολή Μωραΐτη (Επαγγελματικό Πρόγραμμα σπουδών σε τρία επίπεδα).

Στα πλαίσια των σπουδών της συμμετείχε στη διοργάνωση και την εκτέλεση της μουσικοθεατρικής παράστασης των αποφοίτων. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια μουσικοκινητικής αγωγής, παραδοσιακών κρουστών και μουσικού παιδικού θεάτρου στη Σχολή Μωραΐτη με δασκάλους τους Reinholt Wirsching, Ernst Wieblitz και Dr. Manuela Widmer, καθηγητές του μουσικού πανεπιστημίου, Orff – Institut, Mozarteum του Salzburg καθώς και με τους Slavik Agelika, Λένα Ροντούλη , ΟλυμπίαΑγαλιανού , Δημήτρη Μαραγκόπουλο , ΧάρηΣαρρή , Αλέξη Νόνη και Κατερίνα Σαρροπούλου .
Έχει παρακολουθήσει μαθήματα ασπρόμαυρης φωτογραφίας.

Από το 2011 έως σήμερα εργάζεται ως νηπιαγωγός σε ιδιωτικά εκπαιδευτήρια. Από το 2013 παρακολουθεί μαθήματα Δ. Αφρικανικών κρουστών ( djembe και dudun) και χορού στη σχολή Seli Kanou, με δασκάλους τον Αντώνη Παπαδόπουλο και Άννα Καραμήτσου αντίστοιχα. Από το 2014 είναι μέλος της ομάδας αφρικανικού χορού και κρουστών “Seli Kanou” της Άννας Καραμήτσου. Από το 2015 διδάσκει μουσική προπαιδεία στο Κλασσικό Ωδείο.