“Ζωγραφίζω στον Κήπο”, για παιδιά από 5-12 ετών, Σάββατο 16 Ιουνίου 2018 

Ζωγραφική, κατασκευές, παιχνίδι για παιδιά από 5-12 ετών στον υπέροχο Κήπο του Κλασσικού Ωδείου!

Ένα καλλιτεχνικό εργαστήρι, μια περιπέτεια ανακάλυψης και μια αξέχαστη εμπειρία.

Πρωινό ξύπνημα, σχολείο, διάβασμα… όμως όταν όλα αυτά τελειώνουν, ξεκινά η ώρα της χαράς και της διασκέδασης!

Το Κλασσικό Ωδείο διοργανώνει το “Ζωγραφίζω στον Κήπο”και προσκαλεί τους μικρούς μας φίλους σε ένα μοναδικό δημιουργικό πρωινό γεμάτο ζωγραφική, κατασκευές, παιχνίδι και πολύ κέφι!

Το Σάββατο 16 Ιουνίου 2018  και από τις 12:00 ως τις 14:00, ο υπέροχος Κήπος του Κλασσικού Ωδείου θα μετατραπεί σε ένα μεγάλο εργαστήριο τέχνης και δημιουργικότητας, όπου τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ποικίλες διασκεδαστικές δραστηριότητες με πολλαπλά ερεθίσματα, να έρθουν σε επαφή με την τέχνη και να αφήσουν την φαντασία τους ελεύθερη!

Τα παιδιά μπορούν να διασκεδάσουν και να δημιουργήσουν μαζί τα δικά τους έργα τέχνης, ζωγραφικά τρισδιάστατα και μικροκατασκευές, να πειραματιστούν με ποικίλα υλικά, να γνωριστούν καλύτερα και να θεμελιώσουν συναισθηματικούς δεσμούς, να νιώσουν συναισθήματα και να εκφραστούν μέσα από σχήματα και χρώματα και να επικοινωνήσουν μέσα από μια καινούργια γλώσσα.

Τα υλικά παρέχονται από το Κλασσικό Ωδείο, αλλά μπορείτε να φέρετε μαζί σας χρώματα, κυρομπογιές, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές ή όποιο άλλο υλικό σας αρέσει και ετοιμαστείτε για ένα αξέχαστο πρωινό!

Για παιδιά από 5-12 ετών

κόστος συμμετοχής: 5€ ανά παιδί / για δυο αδελφάκια σύνολο 7€

Υπεύθυνη εργαστηρίου: Ελίνα Γεροντή

Πληροφορίες- Δηλώσεις συμμετοχής: τηλ. 210 65 26 250 / info@klassiko.gr

Ασπασίας 67, Πλ. Δημοκρατίας, Χολαργός

www.facebook.com/klassiko.odeio/