Κική Ανωμεριανάκη

Τρομπέτα

Γεννήθηκε στο Ρέθυμνο.

Το 1999 ήρθε στην Αθήνα όπου και συνέχισε τις σπουδές της με καθηγητή τον Σωκράτη Άνθη στο Δημοτικό Ωδείο Αγίας Παρασκευής. Άπο το 2005 συνέχισε τις σπουδές της στο Ωδείο Ορφείο Αθηνών με καθηγητή τον Ιωάννη Καραμπέτσο, από την τάξη του οποίου αποφοίτησε τον Ιούνιο του 2007 παίρνοντας Δίπλωμα Τρομπέτας με βαθμό “Άριστα παμψηφεί και Ά Βραβείο”. Έχει παρακολουθήσει σειρά μαθημάτων με τον καθηγητή Bo Nilsson στη Σουηδία. Επισης έχει παρακολουθήσει master classes με τους R.Friedrich, T.Damrow και J.Thomson. Ειναι κάτοχος των πτυχίων Αρμονίας και Αντίστιξης, κατόπιν σπουδών που πραγματοποίησε με καθηγητή τον Γ.Κυριακάκη στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας.

Έχει εμφανιστεί σε συναυλίες της Ένωσης Ελλήνων Μουσουργών και έχει συνεργαστεί με την Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων της οποίας είναι έκτακτο μέλος από το 2007.

Το Μάρτιο του 2009 έδωσε ρεσιτάλ στα πλαίσια του κύκλου συναυλιών “Οι Νέοι για τους Νέους” στην αίθουσα Φ.Νάκας στην Αθήνα.

Από το 2002 είναι μόνιμο μέλος της Φιλαρμονικής του Λιμενικού Σώματος. Από το 2014 είναι έκτακτο μέλος της Ορχήστρας της Εθνικης Λυρικής Σκηνής.

 

Είναι ιδρυτικό μέλος του Trio con Grazie (Βιολί-Τρομπέτα-Πιάνο) με το οποίο εμφανίζεται τακτικά σε συναυλίες.

Είναι τελειόφοιτος του τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

Links:

ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Μουσικός Διάλογος με 5 Τρομπέτες

“Trio Con Grazie”

Θέατρο Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης

Πία Πιερράκου

Μοντέρνο Τραγούδι, Θεωρητικά, Διεύθυνση Χορωδίας, Διεύθυνση Ορχήστρας