Μιχάλης Θεολογίτης

Φλάουτο, Φλογέρα, Μουσική Δωματίου

Γεννήθηκε το 1983 στον Χολαργό. Ξεκίνησε το φλάουτο σε ηλικία 7 χρονών στο Κλασσικό Ωδείο Χολαργού όπου και πήρε το δίπλωμά του με δάσκαλο τον Πέπο Σάλεμ και βαθμό άριστα παμψηφεί τον Ιανουάριο του 2004. Παράλληλα αποφοίτησε και από την ΑΣΕΤΕΜ/ΣΕΛΕΤΕ στο τμήμα των εκπαιδευτικών ηλεκτρονικών.

Έχει παρακολουθήσει masterclass φλάουτου με καθηγητές τον PhilipPierlot, τον FerencLisztLorantKovacs, και έχει παρακολουθήσει και το σεμινάριο αναγεννησιακής και baroque μουσικής με τον Νίκο Παναγιωτίδη.

Η καλλιτεχνική του δραστηριότητα περιλαμβάνει πολλές συναυλίες ως μαθητής και ως καθηγητής σε όλα τα ωδεία και τα μουσικά σχολεία με τα οποία συνεργάζεται. Επίσης έχει κάνει εμφανίσεις με διάφορα σχήματα και ορχήστρες στο μουσείο την Ακρόπολης, στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά και στο HalfNote. Επίσης συνεργάζεται καλλιτεχνικά με την χορωδία του καλλιτεχνικού συλλόγου Νέας Μάκρης. Τέλος αξίζει να αναφερθεί η διαρκής αναζήτησή του σε παραδοσιακές μουσικές από όλο τον κόσμο και ειδικότερα σε μουσικές από κάθε γωνιά της πατρίδας μας.

Ασχολείται με την διδασκαλία του φλάουτου και της φλογέρας από το 2003. Είναι καθηγητής φλάουτου, φλογέρας και μουσικής δωματίου στο Κλασσικό Ωδείο ενώ παράλληλα συνεργάζεται και με άλλα εκπαιδευτήρια και μουσικά σχολεία.

Links:

Φλάουτο

GALA 09: Michalis Theologitis, – Ioannis Triantafullou play Schubert

Michalis Theologitis and Pavlos Sifneos play Bolling

Κυριακάτικα Απογεύματα με Κλασική Μουσική στο Half Note

Πία Πιερράκου

Μοντέρνο Τραγούδι, Θεωρητικά, Διεύθυνση Χορωδίας, Διεύθυνση Ορχήστρας